texter

Artiklar
Formulär

Med hjälp av formuläret kan du t.ex. få in kontaktuppgifter, förfrågningar, synpunkter, beställningar m.m.
ScreenShot2015-07-28at115105

Inställningar

Klicka på pennan nere i listen för admin-vy, pennan i grå fältet Formulär och sen på Inställningar för att ändra inställningarna för aktuellt formulär.
Screenshot_2020-01-08_at_1142
ScreenShot2015-07-28at114757
  1. Mottagare. Här anger du den e-postadress som ska vara mottagare för formuläret.
  2. Rubrik. Här anger du vilken rubrik som ska användas i mail från formuläret.
  3. Klicka på skicka för att spara ändringar.

Redigera formuläret

Klicka på pennan i grå fältet Formulär och sen på Redigera formulär för att redigera formuläret.
Screenshot_2020-01-08_at_114045
ScreenShot2015-07-28at113339
  1. Fält. Här ser du alla dina skapade fält. Klicka på ett fält för att redigera det under redigera fält i högerspalten. Klicka på svarta pilarna för att dra fälten i den ordning du vill ha dem.
  2. Lägg till fält. Klicka här för att skapa ett nytt fält.
  3. Namnfält. Här anger du namnet på ditt skapade fält.
  4. Typ. Här anger du vilket sorts fält du vill skapa. T.ex. textfält för fritext.
  5. Beskrivning. Här kan du skriva en förklarande text till ditt fält.
  6. Obligatorisk. Här väljer du om ett fält ska vara obligatoriskt att fylla i.
  7. Visa som. Här väljer du hur fältet ska visas i formuläret. Vanligt, gömt som avancerat eller liten klickbar knapp.
  8. Ta bort fält. Klicka här för att radera aktuellt fält.
  9. Spara. Klicka här för att spara ändringar.