Hoppa direkt till innehåll

Service, support och avtal

Här är några av de avtal vi hänvisar till och som gäller mellan oss och vår uppdragsgivare om inte annat har avtalats i särskilt avtal. Det är dels allmänna avtal för reklambranchen och avtal för IT och webblösningar.
Vi hänvisar också till det copyrightskydd som ingår i Upphovsrättslagen. Läs gärna en sammanfattning här.

Jonas Eklundh Communication AB (556729-2858)

Äger och driftar Atlas CMS-plattformen och täcks av det här avtalet

Service- och support av Atlas Webbplatser

Vi älskar verkligen våra kunder och användare och vill ge dem de bästa förutsättningarna att lyckas. Vi har hundratals användare som alla behöver hjälp och råd då och då. För att inte vi ska behöva sitta i telefon hela dagarna så har vi organiserat supporten i tre kategorier, en kostnadsfri bassupport via webben och ett supportavtal med prioriterad support. Du väljer själv vilket du vill ha.

Utvecklingssupport

Under utvecklingsarbetet av en webbsajt har kunden alltid full support och ska förvänta sig vårt fulla stöd i arbetet med webben. I första hand via SupportLoggen och projektrum, men även via telefon i brådskande fall. Denna supportnivå upphör när sajten är leveransgodkänd och/eller lanserad.

Basavtal kostnadsfritt

I leveransen av en webbplats i Atlas ingår basavtalet. Basavtalet omfattar fri buggfix och tillgång till ärendehanteringssystemet Supportloggen via webben, vad gäller handhavande- och teknikfrågor. Du kan via webben följa ditt ärende. Basavtalet innehåller inga specificerade servicegarantier men vår ambition är att besvara och åtgärda så snabbt vi kan.
Vi erbjuder ingen PC-support (handhavande av din dator eller dina dataprogram). I Bassupporten ingår inte telefonssupport.

Support- och serviceavtal

Vill du ha möjlighet att få prioriterad support i handhavande- och teknikfrågor, skaffar du ett Support- och Serviceavtal med servicegarantier, SLA och 5 olika ärendeenivåer, från lindrig till akut, med tydliga leveransåtaganden. Telefonsupport ingår vid akuta ärenden.
Kontakta oss om mer information om avtalet.

Utbildning

I alla leveranser ingår utbildning av webbadministratörer och redaktörer. Normalt beräknat till en halvdag (beroende lite på sajtens storlek, fuktioner och omfattning. Fram till slutleverans ingår fri telefonsupport som en del av utbildning och övertagande.
Önskas extra utbildningsworkshops, läs mera här.

Personuppgifter GDPR

Vi arbetar enligt datalagringsdirektivet GDPR och upprättar biträdesavtal med våra uppdragsgivare.