Online dokumentation
Betaläge

beta
Ibland så lanserar vi nya funktioner i ett så kallat "betaläge". Det betyder att sidans funktionalitet inte förändras annat än om man sätter sig själv i beta-läge. Detta är ett läge som enbart påverkar dig själv och inte övriga besökare.
Med hjälp av betaläget så kan du betatesta nya funktioner och komma med feedback i supportloggen. Funktioner som är möjliga via betaläget annonseras via Atlas Update.
ScreenShot2017-11-30at095941
ScreenShot2017-11-30at100516
För att aktivera betaläget för dig så klickar du på ditt namn nere i adminlisten och väljer "Turn beta on", det kommer upp en dialogruta som berättar att beta är nu på och när du laddar om sidan så ser du den nya funktionaliteten. Så länge du befinner dig i beta-läge så byts adminlistens bakgrund ut mot en gulrandig list som varnar om att du är i betaläge.
ScreenShot2017-11-30at100531
Betaläget är "live", det vill säga att det är inte en betaversion av er sida, utan det är ett läge där ni besöker er sida med betaläget på, så allt innehåll är detsamma och förändringar som görs i betaläget görs för hela sidan normalt sett också.
#inlineditbutton