Online dokumentation
Webbstatistik

Intresserad över hur besöken på din webbsajt ser ut? Atlas CMS har inbyggd webbstatistik
Varje besök loggas och via modulen "Statistik" så kan du se hur er sida har besökts.

Google Analytics

Om statistikmodulen inte räcker till så kan Google Analytics erbjuda en gratis webbstatistiktjänst.
Analytics
Gå till Google Analytics och skapa ett konto eller titta på en guidad tur om hur det fungerar.
När du registrerat din sajt på Google Analytics får du en kod som ska implementeras på alla dina webbsidor.
Analytics2
Kopiera in koden så gör Atlas resten.
I Atlas Admin går du till Inställningar och klistar in den koden i fältet "Google analytics ID" så lägger Atlas till koden på alla sidor som skapas.

eklundh_com_webbyra__Installningar