Välkommen till nya Admingränssnittet

newadmin
Efter mycket jobb och feedback från användarna så har vi äntligen lanserat det nya efterlängtade gränssnittet för Admin i Atlas CMS.

Det är många nyheter och många av dem kan ni läsa om här medan många andra kommer det kommer mer information om framöver, speciellt nyheter vad gäller vissa av modulerna som till exempel Anslutamotorn och Tjänsteguiden.
Från och med idag så är alltså det nya gränssnittet lanserat. Men eftersom vi vet att vi har ett jobb framför oss att ta hand om dels information om vart saker och ting har tagit vägen men också eventuella buggar eller saknad funktionalitet, så är det framförallt två saker som är viktiga för er just nu

Supportloggen

Ser du att något saknas, hittar inte eller något inte fungerar som det ska göra, skapa ett supportärende så tar vi tag i det på en gång

Gamla admin

Under en begränsad period (till och med 17 mars) så kan ni komma åt gamla admingränssnittet. Detta är för de tillfällen så ni hittar något som saknas, lägger ett supportärende men inte hinner vänta på att vi ska kolla på det, så då kan ni gå tillbaka till gamla gränssnittet för att göra det ni behöver göra. Det är oerhört viktigt att vi får reda på varför ni valde att gå tillbaka, så ett supportärende är steg ett alltid!
Möjligheten att växla tillbaka till gamla admin finner du under välkomstbilden i nya admin.
Hoppas ni gillar nya gränssnittet och att det blir enklare och smidigare. Mer information kommer komma löpande om nyheter och funktioner!