Stadsnätswebbens Användarträff 2022

28 sep 14:45
Just nu är ungefär 70% av Sveriges befolkning vaccinerade och det börjar äntligen se ljusare ut för oss alla när vi tar oss ut ur pandemiskogen. Man ska givetvis inte ta ut segern i förtid men vi har pratat en stund om att komma igång med våra användarträffar igen efter mer än två års uppehåll.
Som många av er vet så fyller dessa användarträffar en väldigt viktig funktion hos oss, det är här vi får direktkontakt med våra kunder, kan samtala om behov, framtid och utveckling. Vi har givetvis kontinuerlig kontakt med enskilda kunder för deras specifika behov, men användarträffar ger oss värdefull översikt över hur Stadsnät jobbar just nu överlag, och därmed en riktning på vart vi ska fokusera våra resurser mest effektivt.
Stadsnätens behov är i ständig förändring, både erat behov av kommunikation men även i vilken fas av utbyggnad kontra underhåll av nätet ni befinner er i. Vårt mål är att våra produkter ska följa ert behov och vara flexibla nog att kunna användas oavsett fas, så dessa träffar är vårt sätt att känna er på pulsen.

När?

Vi vill träffa er alla så snart som möjligt, men inser att det inte skadar att ge vaccinering och pandemin lite mer tid att normalisera, så vi siktar på en användarträff på Park Inn i Solna den 6:e April nästa år. Datumet är preliminärbokat och nu vill vi loda lite efter intresse så klart

Vad?

Många av våra användarträffar har fokuserats kring nästa version av någon av våra produkter, workshops kring användning, design, format och funktion. Med tanke på att vi inte har haft någon sådan här träff på över två år så är de förändringar som skett överlag rätt så inkrementella, buggfixar, smågrejer här och där. Vi vill ju givetvis gå igenom dessa förändringar med er men även prata om behov ni har inför framtiden.
Därför så är vår plan att träffen kommer ha ett lite annat format än tidigare. Det är en träff som pågår i enbart en dag istället för tidigare två. Men för er som reser en bit ifrån så tänkte vi anordna en middag dagen innan om ni vill sova kvar natten till den 6:e. Så det blir lite mingel och mat på kvällen och sen kör vi igång dagen efter.
Är du intresserad?
Detta är inte bindande. Vi har preliminärbokat den 6:e april men vill samtidigt känna av hur många som är intresserade av att komma innan vi lägger upp anmälningsformulär.
16 har röstat: Fibra (2), Bosnet (3), Wetternet (2), Pingday Stadsnät (1), ServaNet (1), Borlänge Stadsnät (1), Openbit Byalag (1), Sollefteå Stadsnät (1), IT Norrbotten Portal (1), Openbit (1), SplitVision Borås Stadsnät (1) och Kurbit (1)