Hoppa direkt till innehåll

Paketkampanjer i Tjänsteguiden

2023-09-26
Tjänsteguiden har nu en ny funktion som heter "Paketkampanjer" och är en modul där stadsnätet/KO kan paketera flera kampanjer från flera olika tjänsteleverantörer till en samlingskampanj. Till exempel om stadsnätet vill marknadsföra en uppsättning kampanjer från utvalda leverantörer riktad mot nya kunder eller liknande.
Det ligger som en ny undermodul till Tjänsteguiden Atlas CMSTjänsteguidenPaketkampanjer och när du skapar en post där så anger du en rubrik och en text samt en kort text. Du kan ange när erbjudandet startar och när det slutar och ladda upp en bakgrundsbild. Sedan kryssar du i de kampanjer från leverantörerna som är aktuella att ha med i paketet.
På förstasidan på er Tjänsteguide så kan ni skapa rutor för erbjudanden, som då slumpas fram och populeras av kampanjer från leverantörerna, men finns det en (eller fler) sådana här paketkampanjer så kommer de alltid först, så en idé kan ju vara att göra första erbjudande-rutan större när det är aktivt. I den rutan visas rubrik, kort text och eventuell bakgrundsbild (annars den färg ni valt för rutan i inställningarna för förstasidan).
När besökaren klickar på den rutan så kommer dom till en sida med rubrik och den längre texten, samt en lista över alla kampanjer som ingår i paketet där dom kan fälla ut alla tjänster i varje enskild kampanj.