Hoppa direkt till innehåll

Förstasida för andra målgrupper

2023-09-26
I Tjänsteguiden 6 så lanserades en ny förstasida på Tjänsteguiden där admin kan skapa rutor på det sätt dom själva vill och med större frihet skapa en attraktiv presentation. Men det var enbart för privatpersoner-målgruppen och inte för övriga målgrupper som företag, fastighetsägare, seniorer eller studenter.
Tills nu, vill säga. Nu kan ni skapa förstasidor för alla dessa målgrupper om ni vill. I Tjänsteguiden-modulen Atlas CMSTjänsteguidenFörstasidan så kan ni nu skapa förstasidor för alla målgrupper som är aktiva på er sida. Till skillnad från privatpersoner så finns det ingen standard-design utan ni får bygga upp den själva från grunden, se mer i dokumentationen: documentation Tjänsteguidens startsida.
Detta kan ni göra i lugn och ro och när ni är klara så kan ni gå till Atlas CMSTjänsteguidenInställningar och under Förstasidan ange vilka övriga målgrupper som ska visa en egen förstasida.
Om ni skulle skapa en ny förstasida för företag så är det en sak som fungerar annorlunda. Om ni på företags-förstasidan lägger till en "Sök adress"-ruta så kommer denna enbart söka på företagsadresser i Marknadsdatabasen, medan sök-rutan för privatpersoner söker i hela databasen.