BankID

Jag vill komma igång med direktbeställning via Bank-ID!

Först beställer du ett slutkundcertifikat för Bank-ID, avtal för detta tecknas via eklundh.com. Information och beställningsformulär hittar du här.
Sen fyller du i pris, laddar upp avtal och klickar i Bank-ID under Beställningar i inställningarna på aktuella områden. (Redigera område) Se inställningar nedan.

Inställningar per område

I områdesinställningarna kan ni (per område) ange vilket beställningsförfarande ni vill använda. Finns anslutningspris angivet och avtal uppladdat kan kund teckna avtal direkt på er web.
  1. Bank-ID Här väljer ni om ni vill använda Bank-ID som verifikation vid beställning.
  2. Anslutningspris Här anger ni det anslutningspris som gäller för området. (Avvikande pris kan anges per adress i fältet Price i adressfilen)
  3. Avtal Här laddar ni upp avtal för godkännande av kund vid beställning.
  4. Beställningsblankett Här laddar ni upp beställningsblankett för nedladdning och utskrift. (Ifall ni vill ta emot beställningar per post)
  5. Inaktivera intresseanmälan Klicka i på de områden där ni endast vill ta emot beställningar. (Observera att avtal måste vara uppladdat och pris angivet för att beställning via webben ska vara möjlig)

Anslutamotorns inställningar

1. Information beställning Om ni inte vill använda standardtexten kan ni här skriva in en egen text som ska visas för kund vid beställning. Detta görs separat för villaområde och landsort!
  2. Information intresseanmälan Om ni inte vill använda standardtexten kan ni här skriva in en egen text som ska visas för kund vid intresseanmälan. Detta görs separat för alla områdestyper!

Anmälningsloggen

Här kan ni få ut info (personnummer, IP:nr, BankID-signatur m.m.) om anmälningar. Anmälningsloggen hittar ni i Atlas CMS > Anslutmotorn > Funktioner. Läs mer: documentation Anmälningsloggen

Kom igång med Bank-ID

Klicka på Bank-ID-ikonen nedan för att komma till ansökan för slutkundscertifikat och implementering av Bank-ID-identifiering.