Anmälningsloggen

För att enkelt kunna få ut information om anmälningar finns nu flera nya funktioner i anmälningsloggen.
Atlas CMS > Anslutamotorn Klicka på undermodulen Anmälningar (I vänsterspalten). Här ser ni alla anmälningar för alla områden i fallande kronologisk ordning.
  1. Objekt Här ser du vilket område anmälan tillhör
  2. Adress Här ser du vilken adress anmälan gäller
  3. Anmälan Klicka på anmälan för att se detaljer. Om anmälan är gjord via BankID visas här en BankID-ikon
  4. Sök Här kan du söka efter anmälningar och filtrera sökresultaten bl.a. på områdestyp, status och beställningsmetod
  5. BankID log Klicka här för att visa lista över anmälningar gjorda via BankID. Denna lista kan laddas ner som exceldokument och innehåller hela transaktionen inklusive personnummer, IP-adress och BankID-signatur

Anmälningslogg per område

På områdessidan under fliken adresser > anmälningar finns en länk till anmälningsloggen för endast aktuellt område.