Hoppa direkt till innehåll
help

Documentation

Support

Rubrik

Rubriken är viktig i supportärenden. Om den är för lång så blir den rörig och det försvårar för oss när vi hanterar ärendet. Håll den kort och koncis. Exempel är "Problem med att lägga upp medlem" eller "Kan inte redigera artikel"

Url

Om problemet du upplever går att se på en sida så ska länken anges här. Detta är oerhört viktigt för att snabba upp processen. Utan länk så betyder det att vi måste leta upp problemet och det kan dra ut på tiden.

Länk fylls i automatiskt om du klickar på Support-knappen i admin-rutan (hänglåset uppe till höger) så använd alltid den länken när det går.

Beskrivning

För att ta hand om ditt ärende så snabbt som möjligt så ber vid dig beskriva det tydligt. Om det är en bugg så vill vi veta vad du tryckte på, vad du förväntade dig skulle hända och vad som hände egentligen. Ju mer information du kan ge i första skedet desto snabbare går det för oss att lösa ditt problem.

Fil

I samband med supportärendet kan du bifoga en bildfil (jpg. gif eller png). Om diskussionen fortsätter kan du i kommentarsfälten även bifoga andra filformat.