Hoppa direkt till innehåll
help

Documentation

Support

Support

Supportloggen är ett system för löpande ärendehantering. Vi har byggt det för slippa att hantera support via e-post, SMS eller mobilsvar. De är lätta att tappa bort och det finns ingen logistik i det. Vi tycker att Supportloggen är en bättre lösning. Dessutom sparar den alla ärenden.
Du hittar Support-modulen via Admin på din webbsajt. Klicka på det lilla hänglåset du ser upp i högra hörnet när du är inloggad och har admin-rättigheter.
Skriv in dina supportärenden, frågor, förslag och undringar så hamnar de automatiskt i vårt ärendehanteringssystem. Du kan löpande följa ditt ärende och kan kommentera och diskutera. Så snart något händer i ett av dina ärenden skickas ett mail till dig om att det är uppdaterat. Supportloggen är till för frågor om handhavande och teknik i Atlas webbapplikationer. Vi ger ingen support på PC eller andra programvaror.
Vi vill betona att alla som ska ha rättighet att använda Supporten ska ha fått en grundutbildning i Atlas. Om Supportmodulen inte syns på din sajt så skicka ett mail till