Annonser i tjänsteguiden

I tjänsteguidens inställningar väljer ni om annonser från tjänsteleverantörer måste godkännas innan visning. Klicka i kryssrutan Annonser måste godkännas innan dom visas under fliken Förstasida om ni vill manuellt godkänna annonser. Klickar ni inte i rutan godkänns annonser automatiskt.

Atlas CMS > Tjänsteguiden > Annonser Tjänsteguiden (Undermodul) Här hittar ni gränssnittet för att godkänna och skapa annonser.
  1. Tjänsteannonser Här ser ni annonser som skjutits ut till olika kundkategorier. Klicka på flikarna för att se annonser i respektive kategori.
  2. Klicka i kryssrutan vid annonsen för att godkänna.
  3. Klicka på Spara för att spara ändringar.
  4. Lokala annonser Här ser ni de lokala annonser ni skapat.
  5. Klicka på soptunnan bredvid en annons för att ta bort.
  6. Klicka på Lägg till för att skapa ny lokal annons.

Skapa lokal annons

1. Mål välj kundkategori annons ska visas för.
  2. Namn här namnger ni annonsen (endast för egen referens).
  3. Bild ladda upp annonsbild i format enligt anvisning.
  4. Länk här anger ni den adress annonsen ska länka till.