keyword

Kategorier
  • 1: Hur skapar jag en ny kundkategori?

Vi har fliken för Privatpersoner och Företag, men jag vill ha en flik för (tex) studenter
    Flikarna i tjänsteguiden är de unika kundkategorier som är upplagda. Om du inte lagt upp någon kategori märkt med kundgrupp "Student" så kommer den fliken inte att visas. Så för att skapa en till flik, går du inte i Tjänstekategorier-modulen, klickar på plus-knappen, väljer "Student" som "kundkategori", väljer (eller lägger till) ett kategorinamn och övriga inställningar
  • 2: Hur redigerar jag grupperingsnamnen?

När jag går in på (tex) Privatpersoner -> Telefoni så ser jag internettelefoni och bredbandstelefoni som grupperingar, hur ändrar jag dom två grupperna?
    Än så länge så anges grupperingsnamnet direkt i tjänstens beskrivning. Detta kan komma att ändras, men än så länge är det så. Så när tjänsterna visas så sorteras dom på grupperingsnamnet och så visas det i listan. Det betyder att ordet "Bredbandstelefoni" är skrivet likadant på kanske fyra olika tjänster, så ska man flytta dem så måste man alltså redigera alla fyra tjänster och ändra grupperingsnamnet. Detta görs alltså inte i Tjänstekategorier-modulen.