Vanliga frågor i Anslutamotorn 3

Via funktionen Vanliga frågor kan ni snabbt få ut frågor och svar på era objeksidor
Atlas CMS > Anslutamotorn > fliken Funktioner > Frågor och svar
Här kan du välja frågor som ska visas på alla områden av en viss typ. T.ex. alla Villaområden
  1. Välj objektstyp
  2. Klicka i de frågor som ska visas på objektsidorna
  3. Redigera global FAQ. Klicka här för att ändra eller lägga till frågor i listan
  4. Redigera objektspecifik FAQ. Klicka här för att ändra eller lägga till de frågor som kan väljas på specifika objektsidor. Läs mer här: documentation Vanliga frågor per Område i Anslutamotorn 3
  5. Spara dina ändringar