Kontaktpersoner Anslutamotorn 3

Kontaktpersoner är registrerade användare utan rättigheter

Redigera kontaktpersoner på ett område

Atlas CMS > Anslutamotorn > Områdessida > Verktyg > Kontaktpersoner
  1. Klicka på pilen för att redigera användarens titel på aktuellt område
  2. Klicka för att skicka epost till användaren
  3. Klicka på pennan för att redigera användaren. Om du lägger upp ett foto visas detta bredvid kontaktpersonen
  4. Klicka på soptunnan för att ta bort kontaktperson från området
  5. Klicka för att lägga till ny kontaktperson
  6. Här ser du kontaktpersoner från andra områdessidor. Klicka på en kontaktperson för att lägga till på aktuellt område
Det går även att redigera kontaktpersoner direkt på områdessidan. Klicka på pennan i adminlisten för redigeringsläge och sen på Redigera kontaktpersoner i grå verktygsfältet Info

Redigera kontaktpersoner för flera områden

Atlas CMS > Anslutamotorn > Funktioner > Kontaktpersoner
  1. Klicka på en kontaktperson för att lägga till på fler områden
  2. Klicka på pennan för att redigera användare

Klicka på en kontaktperson enligt punkt 1 ovan
  1. Klicka för att Redigera medlem
  2. Sök efter områdessida
  3. Kryssa för de områden som gäller för kontaktpersonen
  4. Ange titel för kontaktpersonen Om titel finns sedan tidigare kommer denna att raderas och nya titeln användas