Batchredigering av objektsidor

Genom batchredigeraren kan ni ändra inställningar och information på flera områdessidor samtidigt. T.ex visning av statistik, karta, artiklar m.m.
Välj två eller flera områden i listan, klicka på markera alla för att kryssa för alla områden på aktuell sida. Klicka sen på Redigera valda poster
Välj vilka inställningar/fält som ska ändras. Klicka sen på Redigera valda fält
Genomför aktuella inställningar, välj aktuella artiklar och klicka på Spara
I det här exemplet har vi valt att dölja intresseanmälningar och att inte visa diagram