Kartsymboler

Via modulen Kartsymboler kan ni välja mellan ett antal olika symboler som ersätter "standardplupparna" på områdessidans automatiska karta. Detta görs via nyckelord.
Ex: Lägg till ett nyckelord, t.ex: Kanalisation i fältet Keywords på en adress. Detta nyckelord blir nu valbart i modulen Kartsymboler och ni kan välja vilken symbol aktuell adress ska ha på kartan.
Ni kan även skapa en artikel med info om kanalisation och välj nyckelord Kanalisation i artikelns inställningar. Denna artikel visas då överst på områdessidan vid sök på adress med samma nyckelord.
OBS! Om en adress har flera nyckelord kopplade till olika symboler använd endast det sista nyckelordets symbol. Ex: kanalisation,fritidshus

Modulen kartsymboler hittar ni under Anslutamotorn i Atlas CMS.

1. Här ser ni era aktiva nyckelord med kartsymboler
  2. Klicka på Lägg till för att skapa ny symbol
  3. Klicka på soptunnan för att ta bort

Lägga till kartsymbol

1. Välj mellan befintliga nyckelord i listan
  2. Välj kartsymbol
  3. Spara