Priser

Med modulen priser kan ni skapa fler prisalternativ för anslutning på ett område.

OBS! Prismodulen används endast när ni har två eller flera priser på ett område! Har ni bara ett pris anger ni detta i siffror i fältet Anslutningspris

Under Atlas CMS > Anslutamotorn hittar ni modulen Priser. Här skapar ni de prialternativ som ska vara valbara i områdessidornas inställningar.
  1. Här ser ni era skapade prisalternativ
  2. Klicka på Lägg till för att skapa nytt pris
  3. Klicka på soptunna för att ta bort aktuellt pris
  4. Prisalternativets ID:nr. Detta kan skrivas in i fältet price i adressfilen för avvikande prisalternativ per adress. Exempel: "ID34,ID67" för två prisalernativ

Skapa nytt prisalternativ

1. Ange Pris
  2. Ange om aktuellt pris är per månad
  3. Namnge prisalternativet
  4. Skriv en förklarande text om vad prisalternativet innebär

Skapa tillval

När ni skapar ett nytt pris i prismodulen finns nu, under Visa avancerat, en ny kryssruta: Pris är ett tillval. Detta gör att prisalternativet går att kombinera med andra.
Vill ni att tillvalet endast ska vara kopplat till specifika prisalternativ klickar ni i dessa. Väljer ni inget prisalternativ kan tillvalet kombineras med vilket pris som helst.
För att ett tillval ska visas på ett område måste det väljas i områdets inställningar.
Kopplade tillval fälls ut under valt prisalternativ i anmälningsformuläret. Fristående tillval visas längst ner.

Områdessidans inställningar

1. Klicka i vilka priser ni vill ska vara valbara för kund i beställningsformuläret.
OBS! Prismodulen används endast när ni har två eller flera priser på ett område! Har ni bara ett pris anger ni detta i siffror i fältet Anslutningspris

Avvikande pris per adress

I fältet Price i adressfilen kan ni ange avvikande pris per adress, antingen i siffror eller, om ni använder prismodulen, prisets ID:nr. I exemplet nedan har vi angivit avvikande prisID:n och kunden på den aktuella adressen kan alltså välja mellan två olika prisalternativ.