Skapa Att Göra och Checklista

Atlas CMS > Anslutamotorn > Område > Att göra
Här ges du tre alternativ:
a) Hämta en fördefinierad aktivitet från Checklistan
b) Skapa en ny lokal aktivitet för objektet
c) Gå till projektrummet för att se alla aktiviteter

Lägg till från Checklistan

När du klickar på denna länk för första gången ges du möjlighet att skapa en checklista för kundkategorin (t ex Villaområden).

Skapa Checklista

Klicka på Redigera Checklista för att lägga till aktiviteter.
Skriv in aktivitetens namn och en beskrivning över vad som ska göras och klicka på Spara, så läggs aktiviteterna till ovandför i checklistan. Du kan dra dem i önskad ordning och redigera dem i närhelst de behöver ändras.
Har du tidigare använt Handlingsplanen erbjuds du möjligthet att importera aktiviteterna från den till din cheklista.

Lägg till uppgift

Klicka på knappen för att skapa en lokal aktivitet. Fyll i formuläret och spara. Om du sätter en ansvarig person så blir aktiviteten en Att Göra och ett mail skickas till den ansvarige. Om du inte fyller i ansvarig blir aktiviteten en Anteckning som kan kommenteras av andra. Du kan även ladda upp en fil objektets mapp i projetktrummet.
  1. Sätt en rubrik på aktiviteten / filen / anteckningen
  2. Här visas alla som är deltagare i projektrummet. Välj om någon ska vara ansvarig för uppgiften.
  3. Skriv in en beskrivning
  4. Ladda upp ev fil, bild, dokument
  5. Välj undermapp, om inte den förvalda
  6. Ange slutdatum
  7. Ange prioritet
  8. Ange ev budget eller kostnadstak