API

Anslutmotorns API kan användas för att exportera, importera och uppdatera adresser, samt att importera och uppdatera anmälningar.
Alla anrop till API:et sker via documentation AXA: Atlas XML API och rättigeheter måste läggas upp i API Credentials-modulen hos er för att använda den. Alla anrop ska innehålla information om vilken API-användare som anropar som då ska ha rätt IP-nummer i API Credentials-modulen.
View API specification View API specification