"Knuffa på"-anmälningar

Besökare som bor på adress ni inte planerar att ansluta för tillfället, kan ändå tillåtas skapa intresseanmälan för sin adress.
I anslutamotorn>inställningar väljer ni Ja i fältet: "Tillåt att besökare skapar adresser". Om ni inte vill tillåta besökare skapa objekt (villaområde, brf, hyresfastighet, o.s.v.) väljer ni Nej i fältet: "Tillåt att besökare skapar objekt". Väljer ni Ja kan besökaren skapa ett nytt objekt för sin adress eller välja ett befintligt som inte är låst.
Om ni vill ha ett dedikerat objekt för alla "knuffa på"-anmälningar, skapar ni ett nytt objekt och väljer Ja i fältet: "Tillåt besökaren att skapa adresser". Detta objekt kommer då vara valbart för besökaren vid skapandet av ny adress.
Observera att ni måste skapa ett objekt för varje bostadstyp (villaområde, brf, hyresfastighet o.s.v.) ni vill ska vara valbar, t.ex. "Knuffa på-anmälningar Villor", "Knuffa på-anmälningar BRF" o.s.v.
De bostadstyper som inte har ett objekt för "knuffa på"-anmälningar kommer för besökaren vara grå och ej valbara.

Exempel 1

Standardinställningar. Inga öppna objekt. Besökare kan skapa nytt objekt. Klicka på bilderna för större vy.
Besökare vars adress inte finns i databasen kan alltså inte välja något befintligt objekt utan skapar ett eget med sin adress. Objekt skapade av besökare blir automatiskt stängda för ytterligare anmälningar men kan låsas upp av admin genom att välja "begränsa adresser"= Nej.

Exempel 2

Låsta och öppna objekt. Besökare kan skapa nytt objekt. Klicka på bilderna för större vy.
Besökare vars adress inte finns i databasen kan här antingen skapa "knuffa på"-anmälan i befintliga öppna objekt eller skapa eget.

Exempel 3

Fördefinierat objekt för "knuffa på"-anmälningar. Besökare kan inte skapa eget objekt. Klicka på bilderna för större vy.
Admin skapar ett eller flera öppna objekt för "knuffa på"-anmälningar. Varje objekt kan innehålla flera anmälningar men bara en bostadstyp, t.ex. villaområde, BRF, Hyresfastighet o.s.v.