Skicka SMS till område/person

Om ni har SMS-modulen installerad så kan ni skicka SMS till alla på ett område, eller enskild person.
Om den som anmält intresse har angivit ett mobilnummer så syns det en SMS-knapp i listan
I områdesverktygen i Admin (Atlas CMS > Anslutamotorn > Lista > Område) kan ni välja att skicka SMS till alla på området (som har angivit mobilnummer, givetvis)
Ni kan även gå via en publik områdessida. Klicka på länken med områdets namn nere i adinlisten och sen på fliken Verktyg.
Meddela oss via supportloggen om ni vill ha SMS-modulen installerad. Kostnad 1 SEK per skickat SMS tillkommer.