copy

Documentation

Filarkiv

Filarkivet

Via filarkivet kan du länka till avtal och dokument istället för att ladda upp till varje artikel. Du kan också byta/uppdatera en befintlig fil utan att påverka länkningen till den, smidigt om man vill ändra nån detalj i t.ex. ett avtal utan att behöva byta ut filer på flera ställen.
Atlas CMS > Filarkiv (Om ni inte har modulen installerad, meddela oss via supporter så fixar vi det)
  1. Klicka på Lägg till mapp
  2. Klicka på pennan för att redigera mapp
  3. Klicka på + för att lägga till en fil i aktuell mapp
  4. Klicka på en fil för att redigera den
  5. Dra i pilarna för att ändra ordning på filerna

Lägg till fil

1. Ange namn på filen
  2. Ange datum
  3. Ladda upp fil
  4. Välj en bild som visas som thumbnail på filen (frivilligt)
  5. Text till filen (frivilligt)
  6. Välj vilken mapp filen ska ligga i
  7. Klicka på uppdatera