Hantera stadsnätets anslutningsprocess

Koppla samman med Projektrum

Om ni tänker använda möjligheten att aktivt arbeta med anslutaprocessen via webben, det vill säga kunna skapa och administrera Att Göra-aktiviteter per objekt, så behöver varje kundkategori ett projektrum. I projektrummet får du överblick och kontroll över alla aktiviteter inom Villaområden eller Bostadsrättsföreningar m m. Läs mer om detta under menyn Att Göra.
Gå till Altas CMS > Projekt och skapa ett projektrum för vardera:
  • Villaägare
  • Bostadsrättsföreningar
  • Samfälligheter
  • Fastighetsägare
  • Koppla kundkategorierna till sina projektrum

i Atlas CMS > Anslutamotorn > Inställningar knyter du ihop de olika kundkategorierna med de projektrum du skapat. Du kan också här ange en alternativ URL om du inte använder Tjänsteguiden.

1. På Anslutamotorns förstasida > klicka på knappen för Inställningar (kugghjulet)
    2. Välj i popup-menyerna rätt projektrum för rätt kundkategori
    3. Om du inte använder Tjänsteguiden anger du en URL dit du vill att anslutna kunder ska komma