mail

Documentation

Mailinglistor

Via mailinglistan kan du skicka mail och t.ex. nyhetsartiklar till grupper av användare.

Atlas CMS > admin > mailinglistor

Klicka på Lägg till för att skapa ny lista. Du kan välja om den ska vara öppen eller sluten, d.v.s. om den ska synas publikt eller inte.
Klicka på en lista för att redigera, skicka e-mail eller lägga till prenumeranter. Du kan även importera tab- eller semikolonseparerad lista med mailmottagare (Namn; epost) i t.ex. .csv eller .txt -format. Klicka på Lägg till medlem för att lägga till befintlig medlem som prenumerant i listan.
Klicka på Skicka mail för att komma till formuläret nedan. Här kan du redigera avsändare, skriva en text och/eller välja en artikel för utskick. Redigera mottagare eller välj alla i högerspalten.

Länka till prenumerant-formuläret

Om du t.ex. har en mailinglista för nyhetsbrev där du vill att andra ska kunna registrera sig för prenumeration klickar du på offentlig vy i högerspalten och väljer aktuell lista. Kopiera sen URL:en så kan du använda den för att länka direkt till prenumerationsformuläret från annan sida.