Att komma igång

När du skapat ditt företagskonto och fått bekräftelse att du fått dina rättigheter, så kan du sätta igång med att lägga upp tjänster och uppdatera stadsnätens tjänsteportaler. Börja med att gå igenom sidorna här i Dokumentationen.

Gå till Stadsnätsportalens webbplats www.stadsnatsportalen.se

Klicka på menyn För Medlemmar och logga in med det Användarnamn och Lösenord du angav när du registrerade ditt konto. Sidan laddas då om och längst upp under menyerna bekräftas att du är inloggad.
Som inloggad tjänsteleverantör ser du nu alla aktuella funktioner i menyn i vänsterspalten och kan börja fylla i dina uppgifter.
Läs mer här: documentation Företagsinformation