Hoppa direkt till innehåll
compass

Documentation

Tjänsteguiden

Inkludera Serviceavgift i månadspriset

Nu kan ni inkludera priset i månadsavgiften för de tjänster där det är relevant.
Via inställningarna i Tjänsteguiden så kan ni välja om det ska inkluderas. Sedan via Nätavgifter-inställningarna i Tjänsteguiden så ställer ni in era serviceavgifter för de olika tjänstekategorierna och målgrupperna.
När en besökare går in på en kategori eller tjänst så kommer Tjänsteguiden fråga efter vilken boendetyp dom bor i så att rätt priser kan visas
Efter att bostadstyp har valts så kommer priserna i listan inkludera serviceavgiften, och på tjänstebeskrivningen så ser man hur mycket av priset som utgörs av serviceavgiften.
Om ni använder anslutamotorn och marknadsdatabasen och besökaren gör en sökning där och hittar sin adress från marknadsdatabasen så får dom upp en ruta om att dom är uppkopplade och möjlighet att välja tjänst. Eftersom vi vet om vilken bostadstyp adressen har i marknadsdatabsen så väljs typen korrekt när man klickar på den knappen.
Om ni har en allmännytta och har namngivit den i inställningarna för Tjänsteguiden så känner Anslutamotorn av det och sätter även typen korrekt då, så länge ni har angivit samma namn som ägarnamn i marknadsdatabasen.