
I och med en förändring i projektrummet så förändrades lite av de tillgängliga status-markeringarna, och vissa som använda dem saknar dem. Så nu kan du klicka på "Redigera" på förstasidan av ert projektrum och kryssa i vilka status ni vill ha tillgängliga för era uppgifter

