En enkel och lättskött webbsajt

- Jag vill bara ha en vanlig webb, hör man ibland. Ok, säger vi, och vad ska den göra för dig menar du? Oftast vill man ha möjlighet att lägga upp information under olika menyer, publicera bilder, filer och kanske nyheter. Man vill kunna sköta den själv, så den ska ha ett användarvänligt gränsnitt.
 
Vår utgångspunkt är att vi kan leverera precis den webb du behöver. Enkel eller komplex. Du tar de bitar som passar dig från Atlas smörgåsbord. Vi kan hjälpa dig att designa en snygg webbsajt som du sedan får full kontroll över.
För dig som vill ha en enkel och lättskött webb kan det vara bra att veta att
 • du behöver inga kunskaper i HTML, databaser eller serverscript
 • du administrerar och uppdaterar webben via din vanliga webbläsare och Internet, du behöver ingen webbyrå som gör jobbet åt dig längre
 • Atlas har ett enkelt och smidigt användargränssnitt som du snabbt lär dig
 • du behöver inte tänka på servrar, FTP, domäner och hosting, vi gör allt det som behövs bakom kulisserna åt dig
 • du behöver inte heller förbereda bilder du vill lägga till på en sida, du berättar i formuläret hur stor bilden ska vara så fixar Atlas en webboptimerad bild av bildfilen du laddar upp
 • i varje webbleverans ingår en utbildning hos oss
 • du har alltid tillgång till kostnadsfri support via online SupportLoggen
 • när och om du vill växla upp din webb med fler möjligheter och funktioner så finns Atlas där för dig
 • 42ab
  42 AB är ett konsultföretag inom fastigheter och projektledning och ser projektledning som det stöd fastighetsägare och byggherrar behöver genom hela processen av att bygga eller bygga om en fastighet. Allt från första utkast till affären, avkastnings- och investeringskalkyler, genom projektering och upphandling, byggande och besiktning till färdigt hus. Gunnar Möller behövde en stilren men enkel sajt för att informera sin marknad, en sajt som han själv enkelt kunde hålla levande.
  qualpharm
  IT-företaget Quality Pharma är ett företag som funnits på marknaden i många år. Deras produkt är beslutsstödet miniQ och konsulttjänster inom området läkemedelsgenomgångar. Kunderna finns inom Landsting och kommuner över hela Sverige. Quality Pharma är en garant för säkerhet och kompetens när det gäller projektledning, beslutsstöd, kvalitetsutveckling och läkemedelsgenomgångar.
  #inlineditbutton