Hoppa direkt till innehåll

Praktiskt och lättarbetat användargränssnitt

admin

Konsekvens i admin

Atlas CMS gör det lätt att redigera och arbeta med webben. I adminvyn finns alla installerade moduler med listor, inställningar, funktioner och dokumentation samt snabb åtkomst till senaste 3 månadernas backup utifall du vill återskapa något. I admin har du även kontroll över registrerade användare och deras rättigheter, samt menyer och navigering.

OnPage Editing

Den mesta redigeringen sker direkt på webbsidan där du hittar de verkyg som behövs för att redigera en text, direkt eller offline, lägga till bilder, länkar, dokument, videoklipp med mera, Du kan även skapa en redigerbar kopia av en artikel och spara som en ny sida. För olika funktioner på sidan finns relevanta inställningar direkt på sidan.

Adminlisten

När man är inloggad och har administrationsrättigheter visas en grå menylist längst ned i webblläsarfönstret. Den innehåller länkar och funktioner beroende på var man befinner sig på webben. Den innehåller också hjälpfunktioner som online dokumentation och möjlighet att snabbt skapa ett supportärende till oss.