Aktivt föreningsliv och communities

Du ser framför dig en aktiv webbplats med massor av information, en del för allmänt beskådande och annat för medlemmarna. En webbsida där många bidrar med innehåll, olika funktionärer, medlemmarna själva, olika skribenter. Där det finns diskussionsforum, bloggar, anslagstavla, arkiv, mailutskick, bilder och videos, annonser och en kalender med alla kommande aktiviteter.
Atlas kommer att passa dig som handsken. Du har full kontroll över struktur och innehåll samt vilka som ska ha rättighet till att se eller agera på sajten. Atlas har flera färdiga moduler för en aktiv medlemssajt och de är anpassningsbara till dina önskemål. Dessutom kan du få vilken design du vill på webben. I varje Atlaswebb ingår utbildning av användarna, online dokumentation och en kostnadsfri online supportlogg. Och du kan välja om du vill betala webben som ett engångsbelopp eller finansiera den genom en månadshyra.
Låt oss träffas och prata igenom vad du vill att webben ska göra. Börja med de viktigaste basfunktionerna och bygg ut efterhand vartefter behoven mognar fram.
#inlineditbutton