Demo: Stadsnätswebben

En skräddarsydd webbplats för öppna stadsnät. Utvecklad tillsammans med stadsnät och tjänsteleverantörer. Ger dig ett attraktivt tjänsteutbud, hjälp med anlutningar och underlättar kommunikationen med dina tjänsteleveratörer.
 
Stadsnätswebben
En webbportal som designas enlingt dina önskemål och där du har full kontroll över struktur och allt innehåll. Det är Sveriges mest använda webblösning, över 60 stadsnät använder den.
Tjänsteguiden
Vi har ett 100-tal tjänsteleverantörer tillgängliga via standardavtal som erbjuder över 250 tjänster för privatpersoner, företag och fastighetsägare. Dessutom sköter de om och uppdaterar Tjänsteguiden och erbjudanden åt dig. Enkelt och attraktivt.
Anslutamotorn
Oavsett om du är i nyetablering eller förtätning kan Anslutamotorn göra en stor del av jobbet genom att ta hand om intresseanmälningar, presentera lokal information för olika områden och effektivisera anslutaprocessen.
Marknadsdatabasen
En standardiserad databas för anslutna adresser, där både kundtjänst och tjänsteleverantörer kan hämta ut information för bearbetning.
Kontakta oss för en WebbDemo
Boka en demo via webb och telefon så får du en bra uppfattning om vad Stadsnätswebben och de olika modulerna kan göra för dig.
#inlineditbutton