project

Projekt

Alla project för webbplatsen
  • Rubrik
    Rubrik
    Här anger du projektrummets namn
  • Beskrivning
    Beskrivning
    Här kan du skriva in en beskrivning om vad projektrummet ska användas till.
  • Access
    Access
    Projektrummet är öppet för en eller flera användargrupper. Välj vilka. De medlemmar som ingår i användargruppen får automatiskt access till projektrummet.

Vill du skapa en ny användargrupp så klicka på den lilla plusknappen i rutan och skriv in användargruppens namn.
  • Ikon
    Ikon
    Du kan välja en passande ikon för projektrummet ur biblioteket eller ladda upp en egen från hårddisken.
  • Admin
    Admin
    Välj vem som ska vara admin för projektrummet. Klicka på det lilla förstoringsglaset så öppnas ett popupfönster där du kan söka efter den medlem som du vill ska vara admin. Klicka på den personens namn i listan med sökresultaten.
  • Digest mail
    Digest mail
    With this option selected, the project room won't send emails to its members when there are updates
Formulärhjälp
Formulärhjälp
Det här är hjälptexter för varje fält i databasen, som ger information om hur varje fält används, samt tips och trix om hur man använder dom.