find

Documentation

Fokusområden

Skriv in områdets namn

Koppla området till rätt Projektrum, t ex Fokusområden, för att Handlingsplanen ska fungera för området.

Ange kampanjens startdatum och slutdatum, klicka på den lilla kalenderikonen för att välja datum.

Områdets sida visar en komplett artikel med allt vad den kan visa (bilder, länkar, filer för nedladdning, videoklipp m m). Du kan ha en artikel för alla områden eller skapa olika artiklar per område.

Klicka på det lilla förstoringsglaset för att söka fram den artikel du vill ha på områdets sida.

Obs! Om du har en gemensam sida för alla områden kommer ev ändringar eller tillägg du gör på ett områdes sida att slå igenom på alla. Har du behov at att ha lokal områdesinformation rekommenderar vi att du skapar en unik artikel för dessa områden.

Här väljer du vilka områden eller fastigheter som ingår i Fokusområdet. Under Villaområden listas alla områden som definierats i Villamotorn och i Uppkoppling visas alla områden som lagts in i Fastighetsmotorn.
Välj de som är aktuella genom att kryssa i rutorna.

T I P S
Om fastigheter som finns i fokusområdet saknas, lägg till dem manuellt i Fastighetsmotorn.

Max och aktuella har ingen publik funktion.
I Maxfältet kan man fylla i maximalt möjliga anslutningar och i Aktuella, den nuvarande statusen. Värdena visas endast i Handlingsplanens vy över området.

well
Här laddar du upp en karta över fokusområdet i jpg, gif eller png-format. Kartan kommer automatiskt att skalas till det lilla formatet och även till det större som visas när man klickar på bilden. Rekommenderad ministorlek: 800 pixlar bred.