Skapa Projektrum

Som huvudadministratör på din webb kan du skapa ett eller flera Projektrum för olika användare, även externa deltagare.
Du hittar Projekt-modulen i Adminvyn modullista. Klicka på Plusknappen för att lägga till ett nytt Projektrum.
  1. Rubrik Skriv in Projektrummets namn
  2. Beskrivning Ange en beskrivning vad det ska användas till
  3. Bild Ladda upp en bild eller välj en ikon som identifierar projektrummet
  4. Admin Skriv in användarnamnet på den som ska vara administratör för projektrummet. Ytterligare administratörer kan läggas till senare från projektrummet. (Lägg till användare och klicka på stjärnan för att göra dem till admin)
  5. Val Kryssa om du inte vill att projektrummet skickar ut en daglig epost om det skett några uppdateringar.

Var hittar jag Projektrummet?

För att kunna ha tillgång till ett projektrum måste man vara registrerad och inloggad. Alla projektrum man har behörighet till visas alltid på medlemssidan vars adress är (domännamnet)/member eller (domännamnet)/projects