Mailinglistor

Via mailinglistan kan du skicka mail och t.ex. nyhetsartiklar till grupper av användare.

Atlas CMS > admin > mailinglistor

Klicka på Lägg till för att skapa ny lista. Du kan välja om den ska vara öppen eller sluten, d.v.s. om den ska synas publikt eller inte.
ScreenShot2015-05-29at141546
Klicka på en lista för att redigera, skicka e-mail eller lägga till prenumeranter. Du kan även importera en lista med prenumeranter från en CSV-fil. Klicka på Lägg till medlem för att lägga till befintlig medlem som prenumerant i listan.
ScreenShot2015-05-29at142424
Klicka på Skicka mail för att komma till formuläret nedan. Här kan du redigera avsändare, skriva en text och/eller välja en artikel för utskick. Redigera mottagare eller välj alla i högerspalten.
ScreenShot2015-05-29at145126

Länka till prenumerant-formuläret

Om du t.ex. har en mailinglista för nyhetsbrev där du vill att andra ska kunna registrera sig för prenumeration klickar du på offentlig vy i högerspalten och väljer aktuell lista. Kopiera sen URL:en så kan du använda den för att länka direkt till prenumerationsformuläret från annan sida.
ScreenShot2015-05-29at150622